Зголемени активности на Ј.П. Охридски Комуналец

Екипите на Ј.П. “Охридски комуналец” денес со зголемени тековни активности во централното градско подрачје и на бул. “Туристичка” поради зголемената посета на гости во градот пред претстојниот празник “Илинден”. Се засадуваа жардиниери со зимзелени садници на кејот, се косеше тревата и се уредуваа грмушките.

Share