Украдени садници од пешачката патека кај Студенчишта

Денес повторно е забележана кражба на садници кај пешачката патека која се гради од мостот кај езерската полиција до Горица. Покрај скоро секојдневното крадење на украсни зимзелени грмушки, и садници од видот “Виола”, денес беше забележано дека несовесните граѓани украле 2 листопадни дрвја од видот “Каталпа”.

Share