Се чистеше кејот после силниот ветар

После вчерашното невреме проследено со ветар, и поради зголемената посета на гости за време на викендот, зголемен и обемот на работа на екипите на Ј.П. “Охридски Комуналец”. Сите екипи на претпријатието беа ангажирани од раните утрински часови на терен, а на потегот од градското пристаниште до хотелот “Палас” на кејот “Македонија”, беа исчистени и подигнати големи количини на окрек и реса.

Share