Се чистеше кејот после силниот ветар

После вчерашниот јужен ветар, екипите на Ј.П. “Охридски Комуналец” беа ангажирани на чистење на кејот “Македонија”, на потегот од гратското пристаниште до хотелот “Милениум”. Подигнати беа поголеми количини на окрек, реса и друг отпад.

Share