Се расчистува магистралата Охрид – Св. Наум

Со завршување на туристичката сезона, по налог на комунална инспекција, Ј.П. “Охридски Комуналец” започна со расчистување на магистралниот пат “Охрид – Св. Наум” од расфрлан комунален отпад. Акцијата ке продолжи и во наредните денови, поради должината на делницата.

Share