Оглас за прибирање понуди

Се известуваат сите физички и правни лица на територијата на Р.Македонија дека Ј.П.„Охридски Комуналец„-Охрид врши продажба на отпадна хартија балирана.

Продажбата се врши по пат на прибирање на понуди во писмена форма. Понудите да се достават во затворен плик на адреса  ул.„Наум Охридски„ бб .

Избран ќе биде оној понудувач кој ќе понуди најповолна цена.

Огласот е отворен 5 дена сметано од денот на објавувањето.

Ве молиме отворете на следниот линк :

IMG_20171219_0006 (1)

 

 

Share