Чистење на Славеј планина и пресекот Карпош војвода со АСНОМ

Денес дел од екипите на Ј.П. “Охридски Комуналец”, по налог на комуналната инспекција, беа ангажирани на рачно и машинско расчистување на дел од ул. “Славеј планина” и на пресекот на ул. “Карпош војвода” со ул. “АСНОМ”, каде што се косеше израснатата трева и се отстрануваа трњето со помош на багер.

Share