Се расчистуваше 15ти Корпус

Денес дел од екипите на Ј.П. “Охридски Комуналец” беа ангажирани на уредување на ул. “15ти Корпус”, на излезот од градот према “Битола”. Се метеа тротоарите и коловозот од наноси на песок и земја и се чистеше нараснатата трева од тротоарите.

Share